FÖRELÄSARE

Idag hjälper, vägleder och inspirerar Goran människor till att hitta sin identitet och ger nya spännande perspektiv på samhället och livet med humorn som verktyg. Han belyser viktiga ämnen såsom mobbning, integration och personligt ledarskap.

Jag skulle egentligen inte finnas till

Är en berörande berättelse om föräldrarnas flykt till Sverige, att vara oönskad där aborten av Goran blev misslyckad. Denna inspirationsföreläsning väcker nya tankar, frågor och funderingar kring livet, där öppenhet och förståelse om att våra egna livsberättelser kan bygga nya broar. En inspirationsföreläsning där ingen lämnas oberörd.

 

Kurden Göran

Denna föreläsning är en indragare i en ung mans liv som blir mobbad för sitt namn Göran, vilket leder till förvirring om svenskhet, kultur och identitet. Ur ett humoristiskt perspektiv skapar Goran gemenskap och reflektion över våra fördomar och om vad svenskhet egentligen är.

 

Säljguden

Är en upplyftande föreläsning med konkreta tips och strategier om hur ni kan nå maxade toppresultat. Med sina all time high record, en lön på mer än 300 000:- i månaden så har Goran utnämnts till Sveriges bästa säljare på flera kända säljföretag. Han har även konsultat på flera säljföretag och hjälpt till att öka omsättningen. Anlita Goran som er inspiratör eller utbildare till ert nästa event eller kick off.

 

REFERENSER

 

Uttryck dig!

En föreläsningsturné för Sveriges skolor, tillsammans med den hyllade sociala entreprenören och föreläsaren Felicia Margineanu. Med sina livsberättelser om hur de som unga fann sig bakom kameran och mikrofonen. De väcker en nyfikenhet och medvetenhet hos eleverna om hur de kan stärka sin självbild och tron på sin potential och får ställa sig själva frågan – ”Vem är jag?”